Milí priatelia,

V tomto blogu są budeme venovať floristike, jej rozmanitým témam, ktoré by sme chceli koncipovať na základe vašich požiadaviek. Presne toho o čo máte aktuálny záujem. Ak potrebujete nejaký tip alebo radu z praxe, budeme radi ak nás oslovíte mailom alebo zavoláte, následne môžme vami určené témy postupne pripraviť a spracovať. Budeme sa tešiť na vaše nápady a podnety.

Tešíme sa na spoluprácu s vami! Jednou z najkrajších pracovných príležitostí boli a sú floristické aktivity formou seminárov, školení – kurzov, spolupráce určené nielen pre floristov. Na základe vašich žiadostí plánujeme uskutočniť sezónne tematické kurzy. Rovnako radi prijmeme výzvu na spolouprácu od kolegov floristov alebo učiteľov floristiky. Pre našich zákazníkov plánujeme uskutočniť letné samozbery kvetov o ktorých budeme včas informovať. Ak nás oslovíte, zapojíme sa do vzdelávacích projektov pre školákov alebo aktivít rodín s deťmi. Neváhajte nás kontaktovať. Ak to bude v našich možnostiach, radi vyhovieme, nadviažeme spoluprácu.

Ak by ste sa chceli dozvedieť niečo viac o nás alebo našej práci, jednotlivých porovnaniach z floristickej praxe u nás alebo v zahraničí, napíšte nám.

Vopred Vám ďakujeme za váš záujem, za Váš čas, ktorý ste si pre nás našli alebo nájdete. Prajeme Vám veľa radosti a veľa tvorivých síl!

Jednou z najkrajších pracovných príležitostí boli a sú floristické aktivity formou seminárov, školení - kurzov, spolupráce určené nielen pre floristov.