Milé budúce nevesty, ženísi, družičky, priatelia,

Vitajte na našich svadobných stránkach, ktorých cieľom je naštartovať ten pravý svadobný feeling! A keďže perfektná svadobná nálada je pre všetkých zúčastnených prioritou číslo jeden, chceme i my v podobne vzletnom duchu prezentovať, pridávať naše svadobné príspevky.

Osobne patrí svadobná floristika medzi moje najobľúbenejšie umelecké činnosti a to z dôvodu, že poskytuje nesmierne širokú paletu kreativity a fantastickú tvorivú radosť. Počas pracovných rokov mi remeslo svadobnej tvorby tak nejak prischlo vo všetkých tímoch, domácich i zahraničných a predovšetkým preto sa už nesmierne teším na svadobné zážitky tímu Floral.

Vitajte na našich svadobných stránkach, ktorých cieľom je naštartovať ten pravý svadobný feeling!

Milý svadobný pár, sme tu pre Vás! Od vašich najjednoduchších minimalistických svadobných vízií až po tie najprepracovanejšie pompézne želania. Ponúkame rady a realizácie od drobného svadobného pierka pre ženícha po mega kvetinové steny alebo vaše vysnené nadčasové kvetinové aranžmány. Dovoľte nám predostrieť elegantné, natural, či crazy možnosti svadobnej floristiky a doladiť ich presne na mieru podľa vás. Dovoľte nám nahliadnuť do zákulisia vašich svadobných ideí, radi ich spolu s vami necháme nakvitnúť a ako kvet ku kvetu vyskladáme dekorácie ideálneho svadobného dňa, ktorý sa stane silným, nezabudnuteľným i vďaka krásnej emócii z prírody.

Niekedy sa bohatá kvetinová svadobná výzdoba, napríklad kytice alebo interiérový svadobný dizajn javí ako priveľmi komplikovaný, finančne nákladný ba priam luxusný rozmar, ktorý si v súčastnosti mnoho mladých párov pri všetkých ostatných svadobných výdavkoch rozmyslí. Je to ale škoda, pretože skutočne esteticky prepracovaný koncept výzdoby pozdvihne svadobnú atmosféru na vyšší level a určite nemusí znamenať komplikácie, či prehnané výdavky. Príroda okolo nás priam prekypuje životom, inšpiráciami. Ľudí nadchne vízia svadby v lese, na rozkvitnutej lúke, chcú nazdobiť svadobné oblúky, girlandy zo sušených tráv alebo si chcú priniesť kúsok prírody k sebe domov, naaranžovať svadobný stôl, miestnosť a podobne.

Vitajte na našich svadobných stránkach, ktorých cieľom je naštartovať ten pravý svadobný feeling!

Radi vám poradíme komplexne, ponúkneme svadobný floristický balíček. Na základe tipu nevesty, strihu šiat, vašej celkovej vízii určíme vhodné formy kytíc, riešenia dizajnu v interiéri alebo exteriéri, doplnky a pod. Pre ucelenú predstavu štandardne pracujeme s moodbordom, so skicami, fotomateriálom.
Je príjemné naladiť sa spoločne na vašu veľkú nastávajúcu svadobnú udalosť, pracovať na vašej konvenčnejšej alebo rozviatej predstave profesionálne a radostne zároveň.

Každý jeden svadobný príbeh je pre nás výnimočný, nezabudnuteľne dojemný prejav vzájomnej dôvery, ktorý dáva našej práci hlboký vrúcny rozmer.